ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΩΡΟ* 1 ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ dri-fit μπλούζα αξίας 18€ σε αγορές άνω των 60€ (*Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

Ξενοδοχειακή Σειρά

Το Physis Laboratory παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά ξενοδοχειακών προϊόντων κορυφαίας ποιότητας για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών. Συνδυάζοντας πλούσια φυσικά συστατικά της ελληνικής γης, ευεργετικά φυτικά έλαια και βιταμίνες, με τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει το τσάι του βουνού, η ξενοδοχειακή σειρά περιποίησης και προσωπικής υγιεινής Physis Laboratory συμπυκνώνει τη φιλοσοφία της «ελληνικής φιλοξενίας» και το όραμα μιας ελληνικής εταιρείας σε καινοτόμες και φιλικές για το περιβάλλον φόρμουλες.

Επιλέξτε για την επιχείρησή σας τη σειρά ξενοδοχειακών προϊόντων Physis Laboratory και χαρίστε στους επισκέπτες σας μια premium εμπειρία περιποίησης, ενυδάτωσης και χαλάρωσης, βασισμένη στο ελληνικό τσάι του βουνού. Τα πολύτιμα φυσικά συστατικά, οι δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις και η πολύχρονη τεχνογνωσία του Physis Laboratory εγγυώνται μία απολαυστική διαμονή στο χώρο σας.

ΤΟ ΤΣΑΪ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Η ξενοδοχειακή σειρά Physis Laboratory αναδεικνύει το τσάι του βουνού, ένα γνήσιο ελληνικό βότανο με ευεργετικές ενυδατικές ιδιότητες για το δέρμα και τα μαλλιά. Γνωστό ως πανάκεια, σύμφωνα με τον αρχαίο Έλληνα ιατρό και φιλόσοφο, Ιπποκράτη, το τσάι του βουνού συλλέγεται από επιλεγμένους παραγωγούς και χαρίζει μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και τόνωσης στα ξενοδοχειακά προϊόντα Physis Laboratory.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Με απόλυτο σεβασμό προς τις φυσικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και με εταιρική δέσμευση για προστασία του περιβάλλοντος, τα ξενοδοχειακά προϊόντα Physis Laboratory συσκευάζονται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες των 35ml και 300ml. Η μοντέρνα και minimal αισθητική, χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων Physis Laboratory, «ντύνει» και την ξενοδοχειακή σειρά, ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε χώρο με μοντέρνα άποψη.

Η premium πρόταση σουίτας Physis Laboratory περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο και προσωπικό σετ mini συσκευασιών της ξενοδοχειακής σειράς με τσάι του βουνού. Τα προϊόντα περιποίησης και υγιεινής συνοδεύονται με χάρτινο ανακυκλώσιμο κουτί και απαλό χαρτί περιτυλίγματος για να ενσωματώνονται αρμονικά σε πολλούς και διαφορετικούς τύπους δωματίων.

Η PREMIUM ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥΙΤΑΣ