ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έλαιο βερίκοκο

Κωδικός: PL088 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,
Φυτικό έλαιο βερίκοκου με αντιγηραντικές και αναπλαστικές ιδιότητες, ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και θρέφει την επιδερμίδα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, Β17 και Ε, ολεϊκό (ω-9) και λινολεϊκό οξύ (ω-6).
Αγόρασέ το και κέρδισε 5 πόντους!

5,80  με ΦΠΑ

ΟΦΕΛΗ

Έλαιο βερίκοκο
  • Αναπλαστικό.
  • Αντιγηραντικό.
  • Ενυδατικό.
  • Μαλακτικό.
  • Επουλωτικό.
  • Ενδυναμώνει τα μαλλιά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το έλαιο βερίκοκου είναι βρώσιμο, μπορεί να καταναλωθεί ωμό σε σαλάτες, στην παρασκευή γλυκισμάτων, αλλά και στη μαγειρική. -Οι αναπλαστικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες το καθιστούν ένα εξαιρετικό έλαιο για την περιποίηση του ώριμου δέρματος καθώς ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων και ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. -Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ένζυμα τα οποία βοηθούν στην διατήρηση της υγρασίας του δέρματος. -Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα αφήνοντάς τη λαμπερή και απαλή. -Το βερικοκέλαιο με τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες θρέφει και επουλώνει το τραχύ και ερεθισμένο δέρμα. -Εφαρμόζεται και στα μαλλιά συμβάλοντας στην ενδυνάμωση της τρίχας και στη μείωση της ευθραυστότητάς τους. -Παράλληλα αποτελεί ιδανικό λάδι για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms αλλά και για σαπούνια.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταναλώστε το ωμό σε σαλάτες, σε γλυκίσματα, αλλά και στη μαγειρική γενικότερα. Μετά τον καθαρισμό κάντε μασάζ σε υγρό δέρμα. Εφαρμόστε το σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια για την πρόληψη και την ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των ρυτίδων. Χρησιμοποιήστε το σαν έλαιο μασάζ καθώς απορροφάται άμεσα και ενυδατώνει σε βάθος. Ενυδατώστε το ξηρό, ερεθισμένο ή ταλαιπωρημένο δέρμα. Εφαρμόστε το στις ρίζες των μαλλιών για ενδυνάμωση και αντιμετώπιση της εποχικής τριχόπτωσης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

30ml

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Physis Laboratory Vegan Certification Physis Laboratory Bio Certification

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το φυτικό έλαιο βερίκοκου παράγεται από τον πυρήνα κουκουτσίου του καρπού του δέντρου Prunus armeniaca με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.
Τι περιέχει: 100% apricot kernel oil
Τι ΔΕΝ περιέχει: συντηρητικά, χημικά πρόσθετα, τεχνητές χρωστικές, αρώματα, γενετικά τροποποιημένουσ οργανισμούς (GMO), ορυκτέλαια

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

  • Δεν χρειάζεται να λάβετε συγκεκριμένες προφυλάξεις κατά την χρήση του.
  • Να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.
  • Να μη χρησιμοποιείται μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ