ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΩΡΟ* 1 ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ dri-fit μπλούζα αξίας 18€ σε αγορές άνω των 60€ (*Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας να αποκτήσουν πρόσβαση σε ελληνικά, φυσικά προϊόντα, καλλυντικά και υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών που θα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας πιο υγιούς, παραγωγικής και ευτυχισμένης κοινωνίας.

1. Επιστημονικη ερευνα

Λατρεύουμε ό,τι δουλεύει εξαιρετικά. Δεν επιλέγουμε ποτέ τη μετριότητα. Γι’ αυτό και όταν αποφασίζουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο φυσικό προϊόν ή υπηρεσία, βάζουμε ως προτεραιότητα την επιστημονική έρευνα, όσος χρόνος και αν απαιτείται. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δε θα προσφέρουμε ποτέ κάτι που δεν έχουμε απόλυτα ερευνήσει, ελέγξει και βεβαιωθεί ότι η ποιότητά του είναι πραγματικά άριστη.

2. Φυσικα συστατικα

Η φύση είναι… στο όνομά μας. Επιλέγουμε προσεκτικά ευεργετικά, φυσικά συστατικά, με στόχο να αναδείξουμε την πλούσια ελληνική γη και να προσφέρουμε αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα σε όλους. Συνειδητά έχουμε αποκλείσει από τις συνθέσεις μας συντηρητικά, γλουτένη, χημικά πρόσθετα, τεχνητές χρωστικές, αρώματα, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMOs) και ορυκτέλαια. Προτιμούμε βιολογικές πρώτες ύλες για τα φυσικά καλλυντικά μας.

3. Cruelty-free πρακτικες

Τασσόμαστε αυστηρά κατά των δοκιμών σε ζώα και δεσμευόμαστε να μη πραγματοποιήσουμε ποτέ δοκιμές των φυσικών συστατικών ή προϊόντων μας σε πειραματόζωα. Η ίδια αυστηρή δέσμευση ισχύει και για τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας, σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

4. Ενεργος ανθρωπισμος

Γνωρίζουμε ότι η εμπιστοσύνη κερδίζεται, και μάλιστα όχι εύκολα. Γι’ αυτό και προσφέρουμε ειδικά οφέλη σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, επενδύουμε στη δημόσια ανοιχτή γνώση για θέματα υγείας και δωρίζουμε το 1% των ετήσιων κερδών μας σε ανθρωπιστικούς σκοπούς με διαφάνεια και υπευθυνότητα.

5. Σεβασμος προς ολους

Έχουμε αφιερώσει την προσπάθεια και την αποστολή μας στο να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να ζήσουν μια καλύτερη και υγιέστερη ζωή. Για εμάς, η υγεία του κάθε ανθρώπου, όπως και η ζωή, είναι μοναδική και εξίσου σημαντική. Τα φυσικά καλλυντικά, τα βιολογικά αιθέρια έλαια, τα συμπληρώματα διατροφής και όλα μας τα προϊόντα είναι για όλους!

PHYSIS LABORATORY
με αγαπη και σεβασμο στη φυση και τον ανθρωπο