ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έλαιο ρητίνη (καστορέλαιο)

Κωδικός: PL106 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,
Φυτικό έλαιο ρητίνης (καστορέλαιο) για καθαρισμό και περιποίηση της επιδερμίδας, αντιμετώπιση της ακμής και θρέψη των μαλλιών και των βλεφαρίδων. Είναι πλούσιο σε ρικινελαϊκό οξύ, ω-9 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε.
Αγόρασέ το και κέρδισε 4 πόντους!

4,90  με ΦΠΑ

ΟΦΕΛΗ

Έλαιο ρητίνη (καστορέλαιο)
  • Αντιφλεγμονώδες.
  • Αντιβακτηριακό.
  • Αντιμυκητιακό.
  • Αναλγητικό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το έλαιο ρητίνης ή αλλιώς καστορέλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε ρικινελαϊκό οξύ. -Η διεισδυτική του ικανότητα στην κεράτινη στιβάδα του δέρματος το καθιστά ιδανικό για τον καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας σε βάθος. -Επιπλέον, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη φροντίδα και θρέψη της τρίχας, γι’ αυτό και βρίσκει εφαρμογή στην περιποίηση των μαλλιών αλλά και των βλεφαρίδων. -Το καστορέλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες και βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής και του σμήγματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε στα νύχια σας για ενδυνάμωση και προστασία. Καλύψτε τοπικά τυχόν σπυράκια ή εφαρμόστε τοπικά σε περιοχή με ξηροδερμία. Εφαρμόστε σε φρύδια και βλεφαρίδες για όγκο και πυκνότητα. Εφαρμόστε στα μαλλιά για αναδόμηση της τρίχας, λάμψη, προστασία, αλλά και αντιμετώπιση της πιτυρίδας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

100ml

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Physis Laboratory Vegan Certification Physis Laboratory Bio Certification

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το φυτικό έλαιο ρητίνης (καστορέλαιο) παράγεται από σπόρους του φυτού Ricinus communis με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.
Τι περιέχει: 100% castor oil
Τι ΔΕΝ περιέχει: συντηρητικά, χημικά πρόσθετα, τεχνητές χρωστικές, αρώματα, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO), ορυκτέλαια

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

  • Αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.
  • Να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.
  • Να μη χρησιμοποιείται μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ