Καλωσ ηρθατε




Φυτικο ελαιο Τζοτζομπα—Buxus chinensis
€6.60
Μέγεθος (1)*: 30ml καθαρισμός παρακαλώ επιλέξτε μέγεθος
1 2
Φυτικο ελαιο Τζοτζομπα—Buxus chinensis
€6.60
Μέγεθος (1)*: 30ml καθαρισμός παρακαλώ επιλέξτε μέγεθος

Φυτικό έλαιο Τζοτζόμπα με ενυδατικές, αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, κατάλληλο για αντιμετώπιση της ακμής και αντηλιακή προστασία των μαλλιών. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, Β1, Β2, B6 και ιδιαίτερα Ε, μέταλλα και λιπαρά οξέα.  

Πληροφορίες

 

Τι ιδιότητες έχει

  • Ενυδατικό

  • Διαλύει το σμήγμα

  • Καταπραΰνει την ακμή

  • Αντιβακτηριακό

  • Αντιφλεγμονώδες

  • Ελαφριά αντηλιακή προστασία

 

Γιατί το φτιάξαμε

Το έλαιο Τζοτζόμπα είναι ιδιαίτερα ενυδατικό, θρέφει, προστατεύει και χαρίζει απαλότητα στην επιδερμίδα καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα. Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι ένας μοναδικός σύμμαχος κατά της ακμής γιατί διαλύει το σμήγμα που είναι και η αιτία εμφάνισής της. Το έλαιο Τζοτζόμπα έχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι εξαιρετικό για την βαθιά θρέψη μαλλιών και δέρματος. Βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της. Με την ελαφριά αντηλιακή κάλυψη (SPF 5) που προσφέρει είναι ιδανικό για την φροντίδα των μαλλιών το καλοκαίρι. Οι ιδιότητές του το καθιστούν ένα από τα καλύτερα έλαια βάσης.

Χρήση

 

Τρόπος χρήσης

  • Μετά τον καθαρισμό κάντε μασάζ σε νωπό δέρμα.
  • Προσθέστε το στην κρέμα προσώπου και σώματος για να επωφεληθείτε από τις αντιγηραντικές του ιδιότητες.
  • Εφαρμόστε στο τριχωτό της κεφαλής και κατά μήκος των μαλλιών για ανακούφιση από ξηροδερμία και ενυδάτωση.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθαριστικό προσώπου, απλώνοντας σε στεγνό δέρμα και μετά ξεπλένοντας.
  • Χρησιμοποιείται ιδανικά ως συστατικό στην παραγωγή χειροποίητων καλλυντικών, καθώς είναι άοσμο και θα λειτουργήσει ως φυσικό συντηρητικό.
Προφυλάξεις

 

Τι να προσέξετε
Δεν χρειάζεται να λάβετε συγκεκριμένες προφυλάξεις κατά την χρήση του.

 

Τρόπος αποθήκευσης
Να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

 

Τα φυτικά έλαια του Εργαστηρίου της Φύσης (Physis Laboratory) συσκευάζονται σε πιστοποιημένα, αεροστεγή και σκουρόχρωμα φιαλίδια με πώματα ασφαλείας, ώστε να διασφαλίζεται η διατήρηση της ποιότητας του ελαίου.

 

Διάρκεια ζωής
Να μην χρησιμοποιείται μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία.

Συστατικά

 

Από τι φτιάχνεται
Το φυτικό έλαιο Τζοτζόμπα παράγεται από σπόρους του φυτού Buxus chinensis με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

 

Τι περιέχει
100% έλαιο Τζοτζόμπα (Buxus chinensis seed oil)


Τι ΔΕΝ περιέχει
Συντηρητικά, Χημικά πρόσθετα, Τεχνητές χρωστικές, Αρώματα, Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί (GMO), Ορυκτέλαια

Βιβλιογραφία

 

  1. Aburjai, Talal, and Feda M. Natsheh. "Plants used in cosmetics." Phytotherapy Research: An International Journal Devoted to Pharmacological and Toxicological Evaluation of Natural Product Derivatives 17.9 (2003): 987-1000.

  2. Habashy, Ramy R., et al. "Anti-inflammatory effects of jojoba liquid wax in experimental models." Pharmacological research 51.2 (2005): 95-105.

This site uses cookies to give you the best possible user experience.

Accept+Close