Καλωσηρθατε




Close
Αναζήτηση
  • ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
    ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
  • Φυτικό έλαιο Ρητίνη (Καστορέλαιο)—Ricinus communis, €4.90*
    1 2
    Φυτικό έλαιο Ρητίνη (Καστορέλαιο)—Ricinus communis
    €4.90

    Φυτικό έλαιο Ρητίνη (Καστορέλαιο) για καθαρισμό και περιποίηση της επιδερμίδας, αντιμετώπιση της ακμής και θρέψη των μαλλιών και των βλεφαρίδων. Είναι πλούσιο σε ρικινελαϊκό οξύ, ω-9 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε.

    Πληροφορίες

     

    Τι ιδιότητες έχει

    • Αντιφλεγμονώδες

    • Αντιβακτηριακό

    • Αντιμυκητιακό

    • Αντιφλεγμονώδες

    • Αναλγητικό
       

    Γιατί το φτιάξαμε

    Το έλαιο Ρητίνη ή αλλιώς Καστορέλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητές χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του σε ρικινελαϊκό οξύ. Η διεισδυτική του ικανότητα στην κεράτινη στιβάδα του δέρματος το καθιστά ιδανικό για τον καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας σε βάθος. Επιπλέον, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη φροντίδα και θρέψη της τρίχας, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται στην περιποίηση των μαλλιών αλλά και των βλεφαρίδων. Το Καστορέλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες και βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής και του σμήγματος.

    Χρήση

     

    Τρόπος χρήσης

    • Εφαρμόστε στα νύχια σας για ενδυνάμωση και προστασία.

    • Καλύψτε τοπικά σπυράκι ή εφαρμόστε τοπικά σε περιοχή με ξηροδερμία.

    • Εφαρμόστε σε φρύδια και βλεφαρίδες για όγκο και πυκνότητα.

    • Εφαρμόστε στα μαλλιά για αναδόμηση της τρίχας, λάμψη, προστασία αλλά και αντιμετώπιση της πιτυρίδας.

    Προφυλάξεις

     

    Τι να προσέξετε
    Αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

     

    Τρόπος αποθήκευσης
    Να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

     

    Τα φυτικά έλαια του Εργαστηρίου της Φύσης (Physis Laboratory) συσκευάζονται σε πιστοποιημένα, αεροστεγή και σκουρόχρωμα φιαλίδια με πώματα ασφαλείας, ώστε να διασφαλίζεται η διατήρηση της ποιότητας του ελαίου.


    Διάρκεια ζωής
    Να μην χρησιμοποιείται μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία.

    Συστατικά

     

    Από τι φτιάχνεται
    Το φυτικό έλαιο Ρητίνη (Καστορέλαιο) παράγεται από σπόρους του φυτού Ricinus communis με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

     

    Τι περιέχει
    100% έλαιο Ρητίνη (Ricinus communis seed oil)

     

    Τι ΔΕΝ περιέχει
    Συντηρητικά, Χημικά πρόσθετα, Τεχνητές χρωστικές, Αρώματα, Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί (GMO), Ορυκτέλαια

    Βιβλιογραφία

     

    1. Committee on Herbal Medicinal Products (HMPC) “European Union herbal monograph on Ricinus communis L., oleum” (2016).
    Ποσότητα (1)*: 100ml καθαρισμός παρακαλώ επιλέξτε ποσότητα

    This site uses cookies to give you the best possible user experience.

    Accept+Close