Καλωσ ηρθατε




Φυτικο ελαιο Καροτο—Daucus carota
€6.50
Μέγεθος (1)*: 30ml καθαρισμός παρακαλώ επιλέξτε μέγεθος
1 2
Φυτικο ελαιο Καροτο—Daucus carota
€6.50
Μέγεθος (1)*: 30ml καθαρισμός παρακαλώ επιλέξτε μέγεθος

Φυτικό έλαιο Καρότο με αναπλαστικές, επουλωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες για αύξηση της ελαστικότητας και μείωση των ρυτίδων. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, B, C, D και E, αντιοξειδωτικά, καροτίνη και λιπαρά οξέα.

Πληροφορίες

 

Τι ιδιότητες έχει

  • Αντιοξειδωτικό

  • Αναπλαστικό

  • Επουλωτικό

  • Αντιγηραντικό

  • Αυξάνει την ελαστικότητα


Γιατί το φτιάξαμε
Το έλαιο Καρότο είναι βρώσιμο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Α και μπορεί να καταναλωθεί ωμό σε σαλάτες ή σούπες. Έχει ευρεία χρήση σε προϊόντα καλλυντικής περιποίησης όπως και σε προϊόντα after sun. Οι αναπλαστικές, επουλωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό για την περιποίηση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Το δέρμα αποκτά λάμψη και ελαστικότητα και οι ρυτίδες μειώνονται. Το Καροτέλαιο είναι κατάλληλο και για την επανόρθωση και αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Χρήση

 

Τρόπος χρήσης

  • Καταναλώστε ωμό ώστε να επωφεληθεί ο οργανισμός σας από την αντιοξειδωτική του δράση.

  • Χρησιμοποιήστε σαν λοσιόν αυτομαυρίσματος στο πρόσωπο και στο σώμα (προσοχή στην ομοιόμορφη κατανομή, καθώς το προϊόν ‘λεκιάζει’ την επιδερμίδα).

  • Εφαρμόστε σε ταλαιπωρημένα από τον ήλιο επιδερμίδα και μαλλιά.

  • Προσθέστε μικρή ποσότητα στην κρέμα νυκτός σας ώστε να επωφεληθείτε από τις αντιγηραντικές του ιδιότητες αλλά να αποφύγετε το χρώμα του.

Προφυλάξεις

 

Τι να προσέξετε
Διαθέτει έντονο χρώμα που μπορεί να εμποτιστεί στην επιδερμίδα.

 

Τρόπος αποθήκευσης
Να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

 

Τα φυτικά έλαια του Εργαστηρίου της Φύσης (Physis Laboratory) συσκευάζονται σε πιστοποιημένα, αεροστεγή και σκουρόχρωμα φιαλίδια με πώματα ασφαλείας, ώστε να διασφαλίζεται η διατήρηση της ποιότητας του ελαίου.


Διάρκεια ζωής
Να μην χρησιμοποιείται μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία.

Συστατικά

 

Από τι φτιάχνεται
Το φυτικό έλαιο Καρότο παράγεται παράγεται από εμποτισμό φρέσκου χυμού καρότου (Daucus carota) σε βιολογικό σησαμέλαιο.

 

Τι περιέχει
Χυμός καρότου, Σησαμέλαιο (Daucus carota juice, Sesamum indicum seed oil)


Τι ΔΕΝ περιέχει
Συντηρητικά, Χημικά πρόσθετα, Τεχνητές χρωστικές, Αρώματα, Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί (GMO), Ορυκτέλαια

Βιβλιογραφία

 

  1. Heftmann, Erich. "Antioxidant properties of carrot oil." Journal of the American Oil Chemists’ Society 24.12 (1947): 404-409.

This site uses cookies to give you the best possible user experience.

Accept+Close