Καλωσ ηρθατε




Φυτικο ελαιο Αργκαν—Argania spinosa
€7.40
Μέγεθος (1)*: 30ml καθαρισμός παρακαλώ επιλέξτε μέγεθος
1 2
Φυτικο ελαιο Αργκαν—Argania spinosa
€7.40
Μέγεθος (1)*: 30ml καθαρισμός παρακαλώ επιλέξτε μέγεθος

Φυτικό έλαιο Αργκάν με αντιγηραντικές αναπλαστικές και συσφικτικές ιδιότητες, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και σε αντιοξειδωτικά.

Πληροφορίες

 

Τι ιδιότητες έχει

  • Αντιγηραντικό
  • Αναπλαστικό
  • Συσφυκτικό
  • Ενυδατικό
  • Αυξάνει την ελαστικότητα
  • Ενδυναμώνει μαλλιά και νύχια

 

Γιατί το φτιάξαμε

Το έλαιο Αργκάν είναι εξαιρετικός σύμμαχος για την επιδερμίδα καθώς προστατεύει από τις βλαβερές επιπτώσεις του περιβάλλοντος, ευνοεί την αναγέννηση των κυττάρων και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες αποτελούν αιτία γήρανσης. Έχει αντιγηραντικές, αναπλαστικές και συσφικτικές ιδιότητες. Ενισχύει και καθαρίζει τον συνδετικό ιστό  και μπορείτε να το εφαρμόσετε απευθείας σε πρόσωπο, λαιμό και χέρια. Προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα και βοηθά στην ανακούφιση του ξηρού και ερεθισμένου δέρματος. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να αυξήσει την ελαστικότητα του μετεμμηνοπαυσιακού δέρματος. Είναι πηγή βιταμίνης Ε που το καθιστά ιδανικό για την περιποίηση εύθραυστων και σπασμένων νυχιών. Παράλληλα θρέφει τις σπασμένες άκρες των μαλλιών σας, τους χαρίζει λάμψη, ενδυναμώνει την τρίχα και βοηθά στην αντιμετώπιση της πιτυρίδας. Το έλαιο Αργκάν μπορεί να καταναλωθεί ωμό και παράλληλα αποτελεί ένα εξαιρετικό λάδι μαγειρικής.

Χρήση

 

Τρόπος χρήσης

  • Κάντε μασάζ σε νωπό δέρμα μετά τον καθαρισμό.
  • Χρησιμοποιήστε το καθημερινά στο πρόσωπο για τη ρύθμιση της λιπαρότητας και της έκκρισης του σμήγματος.
  • Χρησιμοποιήστε το αδιάλυτο σαν ορό πριν το βραδινό σας ύπνο σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ για εντατική ενυδάτωση και αντιρυτιδική δράση.
  • Μπορεί να αραιωθεί και να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με έλαιο Αμύγδαλο ή Τζοτζόμπα για την ενυδάτωση του δέρματός σας.
  • Εφαρμόστε κατά μήκος των μαλλιών μετά το λούσιμο, αφήστε για 30 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε.
  • Χρησιμοποιήστε το στη μαγειρική για να δημιουργήσετε ιδιαίτερα πιάτα.
Προφυλάξεις

 

Τι να προσέξετε
Δεν χρειάζεται να λάβετε συγκεκριμένες προφυλάξεις κατά την χρήση του.

 

Τρόπος αποθήκευσης
Να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

 

Τα φυτικά έλαια του Εργαστηρίου της Φύσης (Physis Laboratory) συσκευάζονται σε πιστοποιημένα, αεροστεγή και σκουρόχρωμα φιαλίδια με πώματα ασφαλείας, ώστε να διασφαλίζεται η διατήρηση της ποιότητας του ελαίου.


Διάρκεια ζωής
Να μην χρησιμοποιείται μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία.

Συστατικά

 

Από τι φτιάχνεται
Το φυτικό έλαιο Αργκάν παράγεται από τον πυρήνα του κουκουτσιού του δέντρου Argania spinosa με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

 

Τι περιέχει
100% έλαιο Αργκάν (Argania spinosa Kernel Oil)


Τι ΔΕΝ περιέχει
Συντηρητικά, Χημικά πρόσθετα, Τεχνητές χρωστικές, Αρώματα, Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (GMO), Ορυκτέλαια

Βιβλιογραφία

 

  1. Boucetta, Kenza Qiraouani, et al. "Skin hydration in postmenopausal women: Argan oil benefit with oral and/or topical use." Przeglad menopauzalny= Menopause review 13.5 (2014): 280.

  2. Guillaume, Dom, and Zoubida Charrouf. "Argan oil." Alternative Medicine Review 16.3 (2011): 275-279.

  3. Boucetta, Kenza Qiraouani, et al. "The effect of dietary and/or cosmetic argan oil on postmenopausal skin elasticity." Clinical interventions in aging 10 (2015): 339.

This site uses cookies to give you the best possible user experience.

Accept+Close