Καλωσ ηρθατε




Φυτικο ελαιο Αγριο Τριανταφυλλο—Rosa canina
€13.90
Μέγεθος (1)*: 30ml καθαρισμός παρακαλώ επιλέξτε μέγεθος
1 2
Φυτικο ελαιο Αγριο Τριανταφυλλο—Rosa canina
€13.90
Μέγεθος (1)*: 30ml καθαρισμός παρακαλώ επιλέξτε μέγεθος

Φυτικό έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο για αντιγήρανση και ανάπλαση, επαναφέρει τα επίπεδα κολλαγόνου και βοηθά στην επούλωση δερματικών βλαβών. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α-ρετινόλη, C και Ε, σε αντιοξειδωτικά, λινολεϊκό (ω-6) και λινολενικό οξύ (ω-3).

Πληροφορίες

 

Τι ιδιότητες έχει

  • Αντιγηραντικό

  • Αναπλαστικό

  • Ενισχύει την ελαστικότητα

  • Επαναφέρει τα επίπεδα κολλαγόνου
     

Γιατί το φτιάξαμε
Το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και ευνοεί την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση δρώντας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην μείωση των λεπτών γραμμών. Επιπλέον, ενισχύει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος. Το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο βοηθά στην μείωση των ουλών, των ραγάδων, της εμφάνισης των σπασμένων τριχοειδών αγγείων και επανορθώνει βλάβες που έχει προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία. Χαρίζει ελαστικότητα επαναφέροντας το κολλαγόνο σε φυσιολογικά επίπεδα και δίνει στο ξηρό, ταλαιπωρημένο και ώριμο δέρμα λάμψη και απαλότητα. Το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο είναι ευεργετικό σε δέρματα με ψωρίαση, συμβάλλει στην ανάπλαση του δέρματος και αποτρέπει την υπερκεράτωση.

Χρήση

 

Τρόπος χρήσης

  • Χρησιμοποιείστε το αδιάλυτο ως αντιγηραντικό ορό πριν τον βραδινό σας ύπνο σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.

  • Εφαρμόζετε καθημερινά στην περιοχή της κοιλιάς και του στήθους κατά την διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη.

  • Χρησιμοποιείστε το σε σπιτικές μάσκες 1-2 φορές την εβδομάδα για εξομάλυνση της επιδερμίδας ελαχιστοποίηση των πόρων και λάμψη.

  • Αναμείξτε μερικές σταγόνες του στην καθημερινή ενυδατική προσώπου ή σώματος σας.

  • Ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου (κρέμες, lotions, serums), lip balms και σαπούνια.

Προφυλάξεις

 

Τι να προσέξετε
Να μη χρησιμοποιείται αδιάλυτο.
Δεν χρειάζεται να λάβετε συγκεκριμένες προφυλάξεις κατά την χρήση του.

 

Τρόπος αποθήκευσης
Να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

 

Τα φυτικά έλαια του Εργαστηρίου της Φύσης (Physis Laboratory) συσκευάζονται σε πιστοποιημένα, αεροστεγή και σκουρόχρωμα φιαλίδια με πώματα ασφαλείας, ώστε να διασφαλίζεται η διατήρηση της ποιότητας του ελαίου.


Διάρκεια ζωής
Να μην χρησιμοποιείται μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία.

Συστατικά

 

Από τι φτιάχνεται
Το φυτικό έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο παράγεται από σπόρους του φυτού Rosa canina με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

 

Τι περιέχει
100% έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο (Rosa canina seed oil)

 

Τι ΔΕΝ περιέχει
Συντηρητικά, Χημικά πρόσθετα, Τεχνητές χρωστικές, Αρώματα, Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί (GMO), Ορυκτέλαια

Βιβλιογραφία

 

  1. Ilyasoğlu, Huri. "Characterization of rosehip (Rosa canina L.) seed and seed oil." International journal of food properties 17.7 (2014): 1591-1598.

This site uses cookies to give you the best possible user experience.

Accept+Close