ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σύστημα Πόντων Physis Laboratory

1€ = 1 ποντος = 0,10€ στην επομενη ηλεκτρονικη παραγγελια

ΑΓΟΡΑΣΕ

Όσο περισσότερο προτιμάς τα φυσικά προϊόντα μας (Physis Laboratory, AMINO ANIMO, La Coquille de la Vie), τόσο περισσότερο ανταμείβεσαι! Ο τρόπος είναι απλός. Κάθε € αγοράς αντιστοιχεί σε 1 πόντο και 0,10€ έκπτωση στην επόμενη ηλεκτρονική σου παραγγελία.

ΚΕΡΔΙΣΕ

Μπορείς να εξαργυρώσεις τους πόντους που έχεις συγκεντρώσει στην επόμενη κιόλας παραγγελία σου μέσω του multistore μας ή όποτε εσύ θέλεις. Το ποσό αφαιρείται από το καλάθι σου κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (checkout). Σε επιβραβεύουμε επίσης, για την ενεργή συμμετοχή σου στην κοινότητά μας. 

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΟΝΤΩΝ

  • Δημιουργία λογαριασμού = 50 πόντοι
  • Πρώτη ηλεκτρονική παραγγελία = 50 πόντοι
  • Γενέθλια = 50 πόντοι (Συμπλήρωσε την ημερομηνία των γενεθλίων σου κατά την εγγραφή.)
  • Επέτειος εγγραφής = 50 πόντοι
  • Σύσταση φίλων* = 50 πόντοι (Για εσένα που παρέπεμψες μέσω συνδέσμου σύστασης κάποιους φίλους σου κι αυτοί/ες αγόρασαν από το Physis Laboratory. Στο Λογαριασμό σου θα βρεις το σύνδεσμο σύστασης και τη δυνατότητα αποστολής του σχετικού email.)

*Ισχύει μόνο για το Physis Laboratory προς το παρόν

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!

JOIN US

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γίνεις μέλος της Physis Laboratory κοινότητάς μας για ν’ απολαύσεις τα αποκλειστικά προνόμια του Συστήματος Πόντων* μας για τους εγγεγραμμένους χρήστες μας.

*Το Physis Laboratory Σύστημα Πόντων είναι ανεξάρτητο και δεν σχετίζεται με το σύστημα πόντων του φυσικού μας καταστήματος (Φαρμακείο της Φύσης).