ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΩΡΟ* 1 ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ dri-fit μπλούζα αξίας 18€ σε αγορές άνω των 60€ (*Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

Προωθητική ενέργεια “Δώρο AMINO ANIMO dri-fit μπλούζα” - Όροι & Προϋποθέσεις

Ενέργεια

Δημιουργήθηκε η προωθητική ενέργεια “Δώρο AMINO ANIMO dri-fit μπλούζα” στις ιστοσελίδες physislaboratory.com & aminoanimo.com, όπου οι επισκέπτες των ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία δωρεάν AMINO ANIMO dri-fit μπλούζα αξίας 18€ με ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων αξίας άνω των 60€.

Συμμετοχή

Όλοι οι επισκέπτες των ιστοσελίδων physislaboratory.com & aminoanimo.com μπορούν να επωφεληθούν από την προωθητική ενέργεια. Δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη ή δημιουργία λογαριασμού χρήστη. Δεν απαιτείται η χρήση κωδικού κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (checkout). Σε κάθε παραγγελία προϊόντων αξίας άνω των 60€ αντιστοιχεί ένα δώρο.

Διάρκεια

Η ενέργεια “Δώρο AMINO ANIMO dri-fit μπλούζα” αρχίζει στις 15/05/2024 και ώρα 12:00 και θα βρίσκεται σε ισχύ έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μετά την εξάντληση των αποθεμάτων, η ενέργεια θ’ αφαιρεθεί από τις ιστοσελίδες μας και δεν θα είναι δυνατή η αξιοποίησή της.

Εξαργύρωση δώρου

Με την προσθήκη προϊόντων Physis Laboratory, AMINO ANIMO και La Coquille de la Vie αξίας άνω των 60€ στο καλάθι εμφανίζεται η δυνατότητα επιλογής μεγέθους για 1 δωρεάν AMINO ANIMO dri-fit μπλούζα. Τα διαθέσιμα μεγέθη είναι S, M, L, XL. Αν δεν επιλεγεί μέγεθος, το δώρο παύει να θεωρείται έγκυρο. Προτείνουμε τη συμπλήρωση των στοιχείων αποστολής/χρέωσης, την επιλογή μεθόδου πληρωμής και αποστολής και μετά την επιλογή του μεγέθους της δωρεάν μπλούζας. Σε περίπτωση τροποποίησης των παραπάνω στοιχείων κι επιλογών, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχει διατηρηθεί η επιλογή μεγέθους σας.

Ειδικοί όροι

  • Η εταιρεία Physis Laboratory διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες «Όρους & Προϋποθέσεις», καθώς και το δικαίωμα ακύρωσης της ενέργειας με τρόπο που κρίνει κατάλληλο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή λόγο και χωρίς ευθύνη προς τους συμμετέχοντες ή νικητές.
  • Η εταιρεία Physis Laboratory διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει οποιαδήποτε ελλιπή, ακατάλληλη ή καθυστερημένη συμμετοχή στην ενέργεια.
  • Η εταιρεία Physis Laboratory δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα με το δίκτυο, την ηλεκτρονική συσκευή ή το λογισμικό, καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη ή αποτυχία που έχεις ως αποτέλεσμα την ελλιπή ή μη καταχωρημένη συμμετοχή στην ενέργεια.